Home » Telecom » De LG G3 kopen: nog niet zo eenvoudig

De LG G3 kopen: nog niet zo eenvoudig

de lg g3 is hier verkrijgbaarIk wil de LG G3 kopen, maar ik heb nooit geweten dat dit nog zo’n grote opgave was. De LG G3 kopen kan op verschillende websites, maar in mijn ogen is het aanbod eigenlijk net wat te groot. Op alle websites is het aanbod qua telefoon hetzelfde, maar de randvoorwaarden verschillen nogal. Zo kan ik bij T-Mobile wel een abonnement afsluiten zonder dat ik hoef te betalen voor het toestel, maar dan gaan de maandelijkse kosten wel flink omhoog. Ik kan ook de LG G3 kopen en vervolgens zelf ergens een abonnement afsluiten. Ik vraag me echter af of dat handig is en of ik dan wel goedkoper uit ben dan als ik een toestel direct met een abonnement regel. Heel wat vragen natuurlijk en misschien dat jullie nog tips hebben voor mij. Is hier iemand die toevallig ook de LG G3 kopen gaat? Het toestel zelf lijkt me zeer indrukwekkend.